Sigara İçilmez Alanlar

SİGARA İÇİLMEZ ALANLAR

Menteşe İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Muğla İli Tütün Kontrolü ve Yerel Eylem Planı 2018- 2023"ün “A.3. Tütün Dumanından Pasif Etkilenimin Önlenmesi” maddesi kapsamında Üniversitemizde "Sigara İçilmez Alan" ve "Sigara İçilebilir Alan" uygulama çalışmaları yapılmıştır.

Aktif olarak kullanılan girişlerden yarıçapı en az 10 metre uzaklıkta “SİGARA İÇİLMEZ ALAN” olarak belirlenmiş ve şerit çekilerek boyanmış ve bina çevresinde yer alan çöp kutusu üstünde bulunanlar dahil bütün küllükler kaldırılmıştır.

Tüm personelimiz ve öğrencilerimizin bina çevresinde bulunan “SİGARA İÇİLMEZ ALAN”’larda sigara içmemesi gerekmekte olup, kurala uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Gereğini rica ederiz.

Yabancı Diller Yüksekokulu Yönetimi

Son Güncelleme Tarihi : 26.12.2023 15:49 Okunma Sayısı : 572